• Jij bestelt, wij doen de rest
  • Alles voor jouw feest!
  • Beste aanbod NL-festival scene

Geen feest zonder jou

Meld je aan!

Weet jij wel hoe je een feestje bouwt? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor alle FDS-feestjes geldt hetzelfde credo: ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd.’ Dus heb jij een toffe act, prop, activiteit of iets anders essentieels voor een festival? Laat maar horen! Of zien, natuurlijk. Wie weet shinen we binnenkort samen op een mooi feestje.

DIT BIEDEN WIJ

Boekingen
Word onderdeel van de exclusieve selectie op ons digitale platform. FDS biedt een grootpodium voor bekende leveranciers en creatief talent uit de Nederlandse party- en festivalscene. Zo word jij makkelijker vindbaar voor potentiële nieuwe klanten. En dragen we bij aan meer en gevarieerde boekingen.

Online zichtbaarheid
We promoten jouw booster via onze social kanalen en website.

Financiële zekerheid
We betalen je altijd binnen 5 werkdagen na de boeking. Ook als de klant de volledige rekening nog niet heeft betaald. Zo ben je altijd verzekerd van je inkomsten.

De Festival Brigade
Een festival is niks zonder groepsgevoel. Daarom vormen we met alle leveranciers één community. Samen delen we onze kennis, ons netwerk en onze ervaring. Wellicht ontstaan er mooie, nieuwe creatieve samenwerkingen tussen collega´s van de Brigade. Ook organiseren we Brigade feestjes en sturen we een maandelijkse nieuwsbrief met updates.

Corona
Het zijn rare, onzekere tijden. Zeker in onze industrie. We focussen we ons bij FDS vooral op wat er wel mogelijk is en spelen hierop in.


DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU


Reactietijd
De ervaring leert: hoe sneller de reactie, hoe groter de kans dat een opdrachtgever voor ons kiest. En dus ook voor jou. Daarom vragen wij je altijd binnen 24 uur op een aanvraag te reageren.Vergoeding
Wij vragen een bijdrage van 15% op je standaard prijs. Die bijdrage gebruiken wij voor actieve marketing, klantopvolging en optimalisatie van het platform. Zo houden wij de business draaiende en kun jij je focussen op wat je het liefste doet: gigs draaien!Vereisten
We stellen een aantal technische eisen aan onze boosters. Wil je weten of je hieraan voldoet? Check dan onderstaand ons inschrijfformulier.